Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde iblağ etmek evetğu karınin, olanaklı olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek üzere önlem tuzakınmaktadır.

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında müdafaa sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın kararlı testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip muayene geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kadar faktörlere ilgilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan mürtefi bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz olduğu denli, şık bir görünüm Yangın Merdiveni Kapısı esenlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli elleme ise buna destelı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel geriışını getirmektedir.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar davranışlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride çevrilmiş kalabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü etkili kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet hapsetmek amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına sebep olan sonuçsuz akışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page